De Bonte Bende

WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN


000000000Ben je op zoek naar een leuke bezigheid voor jou samen met je kind of kleinkind? Of wil je als volwassene zelf artistiek aan de slag?

Bij creatief atelier ‘De Bonte Bende’ kan je terecht voor allerlei workshops.  Er zijn activiteiten voor kinderen en jongeren al dan niet samen met een grootouder, tante, oom, mama, papa of andere volwassene. In het atelier worden de kinderen en hun begeleider meegenomen op een creatieve ontdekkingstocht. Spelenderwijs laten we hen kennismaken met de wondere wereld van de kunst waardoor ze hun eigen artistieke kwaliteiten ontdekken. We vertrekken  vanuit een mooi verhaal of boek en gaan daarna met z’n allen aan de slag met acrylverf, potloden, klei of allerlei andere materialen.

Volwassenen kunnen bij ons  terecht voor onder andere een workshop juwelen maken of intuitief schilderen. Er zijn regelmatig nieuwe workshops dus hou vooral onze facebookpagina in de gaten…

HUISWERK- EN STUDIEBEGELEIDING

Sommige kinderen hebben nood aan extra ondersteuning bij het leren en studeren. Misschien kan de bonte bende hiervoor een oplossing bieden. Voor kinderen vanaf het eerste leerjaar tot en met het derde middelbaar bieden wij individuele huiswerk- en studiebegeleiding aan.

Inschrijven via het contactformulier.